Maling af døre og vinduer

Totalafrensning i forbindelse med maling af døre & vinduer

Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi maling af vinduer og døre i lejligheder, huse og andre ejendomme. Vi kommer primært i områderne omkring Horsens, Skanderborg, Hedensted og omegn. Har du brug for professionel hjælp til maling af dine døre og vinduer? Så står vi hos Vestbirk Malerforretning klar til at hjælpe.

I forbindelse med maling af døre og vinduer kan vi også lave en totalafrensning af døre og vinduer samt opbygning af en ny bund, således at malingen kan fremstå flot i mange år, før det bliver nødvendigt med nyt malerarbejde. Det gør sig selvfølgelig også gældende, når vi tager hånd om andre maleropgaver såsom maling ved fraflytning samt maling af lofter.

Maling af døre og vinduer med korrekt klargøring

Korrekt klargøring og veludført bundbehandling er ganske afgørende for at få et flot resultat ved maling af døre og vinduer. I visse tilfælde er det nok med en lettere maling af døre og vinduer, især hvis farven blot skal ændres.

Du kan til- og fravælge maling af karme, falser, paneler og kanter. Vi giver også gerne vores professionelle vurdering af, hvad der er nødvendigt at få lavet, så tøv ikke med at spørge os til råds.

Maling af døre og vinduer indendørs og udendørs

Vi tager gerne hånd om maling af døre og vinduer indendørs såvel som udendørs, og vi er først tilfredse, når du også er det. Når du lader os stå for maling af døre og vinduer, maling af lofter eller andre typer af maleropgaver, så gør vi vores for, ar du oplever mindst mulig ulempe.

Vi maler gerne dørene på stedet, og vi bruger hverken terpentin eller giftig maling. Vi benytter derimod miljømærket maling, og vi anbefaler Beck & Jørgensen til maling af vinduer og døre.

nymalet-vaeg
Maler foretager oliering af vinduer
v

Uforpligtende tilbud

l

Medlem af Danske Malermestre

Få vejledning omkring maling af døre og vinduer

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til maling af døre og vinduer. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvad der er den optimale løsning. Her står vi selvfølgelig til rådighed.

Vi kommer gerne med gode råd til, hvad der er den bedste løsning for dig, når du skal have malet dine døre og vinduer.

Mange års erfaring

Vi kan komme til dig og vurdere standen på malingen på dine døre og vinduer. Efter besigtigelse kan vi komme med råd og vejledning til, om den gamle maling blot kan males over, eller om der er behov for en totalrensning og opbygning af en ny bund for at få det bedst mulige resultat.

Sammen med dig finder vi frem til den løsning, der passer til dit behov og ikke mindst dit budget. Derudover eksekverer vi også efter aftale.

 

 

Kontakt os gerne for at få et tilbud på malerarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk

Vindue inden oliering
Oliering af vinduer udendørs