Maling af loft med sprøjtepistol og rulle

Maling af loft med sprøjtepistol

Er det blevet tid til maling af loft? Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi alle former for malerarbejde, herunder også maling af loft samt maling af døre og vinduer. Vi kan male med rulle, men vores speciale er maling med sprøjtepistol.

Vi arbejder for både private og erhverv, og vi har kunder i blandt andet Horsens, Skanderborg og Hedensted.

Fordele ved maling af loft med sprøjtepistol

Der er flere gode grunde til at gøre brug af en sprøjtepistol til maling af loftet. Der skal bruges en mindre mængde maling, når en sprøjtepistol benyttes, og samtidig er det en tidsbesparende løsning, som kan være med til at give dig som kunde en billigere pris. Denne fremgangsmåde giver desuden et jævnt og flot resultat. ​

 

Sprøjtemaling kan bruges på mange flader

Sprøjtemaling kan ske på gipsplader, kalket loft og ludbehandlet træ med videre. Det afgørende er det indledende arbejde med at fjerne skaller, at spartle huller og evnetuelt at opsætte filt. Vi kan sprøjte lofter i alle rum lige fra et badeværelse til en dagligstue, og vi sørger selvfølgelig også for at tage hånd om det forberedende arbejde, så det bedste fundament for et vellykket resultat er skabt.

Ved at give det mørke træloft en omgang hvid maling kan du på effektiv vis få rummet til at syne større. Du bestemmer selv farve, nuance og glans ved maling af dit loft, men vi giver gerne gode råd og vejledning om de mange muligheder. Den typiske farve er hvid, men glansen kan variere. Du kan for eksempel vælge en refleksfri maling, men der er også andre muligheder, når du ønsker et traditionelt hvidt loft.

 

Maling af loft med sprøjtepistol
Maling af lofter
v

Uforpligtende tilbud

l

Medlem af Danske Malermestre

Professionel maling af loft

Går du med et ønske om at få malet dit loft, så kan du med fordel overlade arbejdet til et professionelt malerfirma. Så er du sikret det bedst mulige resultat. Vi har mange års erfaring med maling af lofter for både private og erhverv, og vi står klar til også at hjælpe dig.

Vi maler både listelofter og almindelige lofter, og vi benytter os udelukkende af miljømærket maling af høj kvalitet. Det betyder, at de lever op til en række skrappe miljø- og kemikaliekrav. Malingen vil derfor ikke have en usund påvirkning på dit indeklima, og samtidig rækker denne type af maling langt og dækker godt.

Ønsker du selv at stå for at afdampe, spartle og tapetsere i forbindelse med malingen af loftet, så er du velkommen til at leje materialerne til det af os.

30 års erfaring i branchen

Malermester her hos Vestbirk Malerforretning har mere end 30 års erfaring i branchen, og det er din garanti for godt håndværk, når du sætter os til at stå for maling af dine lofter.

Derudover er vi medlem af Danske Malermestre. Mester kommer naturligvis med ud på alle maleropgaver.

Vi lægger altid vægt på at udføre et godt stykke arbejde, der holder sig flot i mange år, og her er forarbejdet en vigtig del af et vellykket resultat i forbindelse med maling af loftet. Vi tager hånd om både de mindre opgaver og samarbejder med en række andre malerfirmaer om de større maleropgaver.

 

 

Kontakt os gerne for at få et tilbud på malerarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk

Nymalede hvide vægge i hjem
Vægge i hus klar til malerarbejde