Maling af træværk

Maling af træværk

Søger du professionel hjælp til maling af dit træværk i Hedensted, Horsens eller omegn, så står vi hos Vestbirk Malerforretning klar til at hjælpe. Vi tager hånd om mange forskellige typer af opgaver, så uanset om du har brug for at få malet paneler eller vindueskarme, så kan vi være med til at sikre en flot finish.

Maling af træ kan være fysisk krævende og indebærer belastende arbejdsstillinger. Med de rette hjælperedskaber til rådighed og ikke mindst indgående erfaring på området tager vi gerne hånd om maling af dit indendørs træværk.

Maling af træ med et professionelt resultat

Et flot og holdbart resultat er alfa og omega for os, og derfor udtænker vi den bedst mulige løsning for hvert enkelt projekt. Er der brug for forarbejde i form af nedslibning, fjernelse af løstsiddende maling, fyldning af revner eller reparation af andre skader, så står vi også gerne for det.

Efterfølgende kan vi også vurdere, hvilken type grunding der er brug for, inden vi med slutmalingen kan sætte kronen på værket. Den rette teknik er vigtig for et pænt og jævnt resultat, og den er du sikret, når du lader et professionelt malerfirma stå for arbejdet.

Maling af indendørs træværk såsom paneler, døre og skabslåger kan være med til at forny udtrykket i rummet, og vi maler selvfølgelig i lige den farve, du ønsker. Vi står gerne for maling af træværk i både private hjem og i virksomheder. Med base i Østbirk kan vi hjælpe kunder med maling af træværk i Horsens, Skanderborg og omegn.

Maling af loft med sprøjtepistol
v

Uforpligtende tilbud

l

Medlem af Danske Malermestre

Få et tilbud på maling af træværk

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er nysgerrig på, hvad det vil koste dig at få malet det indendørs træværk i dit hjem. Vi rådgiver dig også gerne vedrørende valg af den rette maling til dit træværk, hvis du ønsker det.

Overlader du malingen af dit indendørs træværk til os, så sørger vi for at levere et professionelt resultat. Vi er en lille virksomhed, men vi samarbejder med andre malermestre og kan dermed også varetage større opgaver.

Du kan derfor trygt kontakte os, når dit indvendige træværk trænger til et frisk lag maling. Når vi har hørt mere om omfanget af opgaven, kan vi også udarbejde et uforpligtende tilbud på maling af det indendørs træværk i dit hjem. Er der tale om en særligt kompliceret opgave, så kommer vi gerne hjem til dig og besigtiger den, inden vi kommer med et tilbud. Du kan ringe til os på: 20 21 15 49 eller sende en mail til: info@vestbirkmaler.dk.

30 års erfaring i branchen

Malermester her hos Vestbirk Malerforretning har mere end 30 års erfaring i branchen, og det er din garanti for godt håndværk, når du sætter os til at stå for maling af dine lofter.

Derudover er vi medlem af Danske Malermestre. Mester kommer naturligvis med ud på alle maleropgaver.

Vi lægger altid vægt på at udføre et godt stykke arbejde, der holder sig flot i mange år, og her er forarbejdet en vigtig del af et vellykket resultat i forbindelse med maling af loftet. Vi tager hånd om både de mindre opgaver og samarbejder med en række andre malerfirmaer om de større maleropgaver.

 

 

Kontakt os gerne for at få et tilbud på malerarbejde

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk

Nymalede hvide vægge i hjem
Vægge i hus klar til malerarbejde