Maling af lejlighed ved fraflytning

Professionel istandsættelse og maling af lejlighed ved fraflytning

Mangler du en erfaren maler til at male en lejlighed i forbindelse med fraflytning? Så kan vi hos Vestbirk Malerforretning bistå ved istandsættelse af fraflytningslejligheder.

Vi tager hånd om alle typer af malerarbejde, så uanset om du har brug for hjælp til maling af lofter og vægge i lejligheden eller til maling af døre og vinduer, fodpaneler, dørkarme, så kan vi hjælpe dig. Vi har hjemme i Østbirk og har kunder i områderne omkring Horsens, Skanderborg, Hedensted og omegn.

 

Opgaver i forbindelse med fraflytning af lejlighed

Vi tager gerne hånd om en bred vifte af forskellige opgaver, når det kommer til istandsættelse og maling i forbindelse med fraflytning. Vi udfører blandt andet følgende typer af opgaver:

 

 

 

Værd at vide om istandsættelse ved fraflytning

I forbindelse med fraflytning fra en lejlighed vil der være brug for en større eller mindre istandsættelse afhængigt af standen, så lejligheden igen er klar til indflytning. Når en lejlighed skal istandsættes, så skal både lofter og vægge males, ligesom døre, karme og fodpaneler også typisk skal have en omgang maling som en del af istandsættelseskravene ved fraflytningen. Hvis du som lejer ikke får istandsættelsen godkendt, så kan din udlejer ringe til en ny maler og få malet igen for din regning.

Som lejer kan det derfor ende med at koste dig meget dyrt, hvis du ikke får en professionel til at klare opgaven, og vi kan derfor kun anbefale dig at overlade det til os. Så er du sikret et godt resultat, og vi kan samtidig give dokumentation for, at lejligheden er blevet malet af professionelle.

Du er altid velkommen til at invitere os ud og inspicere din lejlighed, når du skal flytte fra den. Så kan vi hurtigt bedømme, hvad der har været malet i forvejen, og hvad omfanget af opgaven og dermed også prisen i så fald vil være.

 

 

Nymalet væg med brændeovn
Nymalet væg
v

Uforpligtende tilbud

i

Spar besværet

Mere end 30 års erfaring med maling ved fraflytning

Mester hos Vestbirk Malerforretning har arbejdet i branchen i mange år, og vi tør derfor godt at sige, at vi ved, hvad vi laver. Vi er ikke tilfredse, før vi har leveret et stykke kvalitetsarbejde, som både du og vi sætter pris på. Skulle du have en større istandsættelsesopgave i forbindelse med fraflytning, så har vi flere dygtige samarbejdspartnere, som vi kan trække på.

Når vi står for maling af lejligheder i forbindelse med fraflytning, så benytter vi os altid af miljømærket maling, som skåner miljøet og indeklimaet i lejligheden mest muligt. Samtidig er kvalitet og holdbarhed helt i top, når der males med miljømærket maling.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser. Er du nysgerrig på prisen for maling af en lejlighed ved fraflytning, så ring gerne og fortæl os mere om din opgave, så laver vi et uforpligtende tilbud med en skarp pris til dig.

Overlad trygt maling ved fraflytning til os

Oven i alt arbejdet med en flytning er det ofte uoverskueligt at skulle stå for at male lejligheden også. Alt skal pakkes ned, og kasser og møbler skal transporteres fra A til B. Har du som fraflytter brug for professionel hjælp til at få malet den lejlighed, du skal flytte fra, så står vi klar til at hjælpe.

Og hvis du som udlejer skal have gjort en lejlighed klar til nye beboere, så tager vi også gerne hånd om maling og tapetsering med fokus på det veludførte resultat. Uanset om du har brug for hjælp til en stor eller lille maleropgave, så står vi hos Vestbirk Malerforretning klar til at hjælpe.

 

 

Spar besværet og lad os stå for maling af din lejlighed ved fraflytning

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk

Oliering af vinduer udendørs
Vindue inden oliering