Microcement

Nymalet væg

Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi arbejde med microcement i flere af hjemmets rum. Microcement er et mindre lag af cement, som kan lægges på så godt som alle typer af overflader.

Samtidig byder det på et væld af fordele, som du kan læse mere om nedenfor. Er du nysgerrig på vores microcementpriser, så er du velkommen til at kontakte os.

 

Hvorfor vælge microcement?

Der er mange gode grunde til at gøre brug af microcement i dit hjem. Microcement udgør et yderst solidt materiale, som er UV-modstandsdygtigt, har en høj slidstyrke og er ganske vedligeholdelsesfrit.

Microcement er 100% vandtæt, og derfor kan det også fint bruges på badeværelset eller i andre vådrum. Den grove tekstur på mikrocement gør, at det også kan bruges til at gøre et underlag mere skridsikkert, for eksempel udendørs.

Samtidig har microcement et helt særligt udtryk over sig, som sætter sit eget præg på hjemmet eller virksomheden. Microcement består af cementpulver og vand tilsat farvestof, og det kan således laves i et væld af forskellige farver, så det passer perfekt ind i lige præcis din indretning. 

Microcement til brug på gulv og vægge

Microcement kan anvendes på både lofter, gulve og vægge, ligesom det også kan bruges som dekoration på vægge og søjler eller som finish på møbler og bordplader. Det kan også implementeres på for eksempel klinker og trapper. Mulighederne er kort sagt mange med microcement, og skulle du få brug for rådgivning i, hvordan du anvender det på bedst mulig vis, så står vi klar til at hjælpe.

Produktets gode egenskaber gør, at det er populært til brug både indendørs og udendørs og på mange forskellige underlag såsom beton, fliser og gips. Microcement ses både i private boliger og i offentlige bygninger.

Hos Vestbirk Malerforretning oplever vi en stigende efterspørgsel på lægning af microcement, og en af grundende til det kan være den lave pris. Sammenlignet med at hyre en murer og få ham til at udskifte fliserne på dit badeværelse er det langt billigere at beholde det nuværende gulv og lægge et lag microcement over.

Hos Vestbirk Malerforretning gør vi kun brug af de bedste materialer i forbindelse med lægning af microcement, så vi kan være sikre på at levere et resultat, som vores kunder kan nyde godt af i mange år frem. Det gælder også, hvis du lader os stå for lægning af microcement.

Maling af hvide vægge af professionel maler
Tapet opsat af maler

Kontakt os for priser på lægning af microcement

Lader du Vestbirk Malerforretning stå for at lægge microcement i dit hjem, så er du sikret et godt resultat hver gang.  Vi sørger for at undersøge underlaget for både revner og løse områder,

inden vi går i gang, så du er sikret det bedst mulige resultat. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil have lavet en løsning i dit hjem eller i din virksomhed.

 

Mulighederne er nemlig mange med microcement, og vi står klar til at guide dig bedst muligt gennem dem.

Du kan ringe til os på 20 21 15 49 eller sende en mail til info@vestbirkmaler.dk.

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49, eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk.

Oliering af vinduer udendørs
Vindue inden oliering