Om os

Vestbirk Malerforretning er din maler i Horsens, Skanderborg og omegn

 

Firmabil Vestbirk Malerforretning

Hvem er Vestbirk Malerforretning?

Hos Vestbirk Malerforretning udfører vi alle typer af opgaver inden for malerarbejde, og vi sætter en ære i altid at levere et stykke arbejde, der til fulde lever op til kundens forventninger. Virksomheden blev startet i 2004 af Steen Østergaard og består i dag af 3 mand, som alle gør deres ypperste for, at arbejdet er i orden hver gang. Du kan derfor trygt overlade dine maleropgaver til os. Vi udfører malerarbejde til skarpe priser.

Maler nær Horsens og Skanderborg med 40 års erfaring

Mester selv har knap 40 års erfaring i malerbranchen, og vi ved derfor, hvad vi taler om. Vi samarbejder med andre malerfirmaer om større opgaver, og vi kan derfor også godt love, at vi kan varetage opgaver af alle størrelser.

Vestbirk Malerforretning er medlem af Danske Malermestre, garantiordningen for malere. Det er din garanti for håndværksmæssigt korrekt udført malerarbejde.

Kontakt vores maler i Østbirk nær Horsens, Skanderborg og omegn

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe dig med dine maleropgaver. Vi står klar til at give dig professionel rådgivning og udføre arbejdet med omhu og præcision. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi ser frem til at høre fra dig.

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk