Spartling og bundbehandling

Spartling og bundbehandling af vægge og lofter

Her hos Vestbirk Malerforretning tilbyder vi alle former vi spartling og bundbehandling af blandt andet lofter og vægge til både private og erhverv. Vi arbejder primært for kunder i området nær Horsens, Skanderborg, Ry og Odder, men kommer også gerne uden for disse områder.

​Vi både maler og tapetserer, men du kan vælge, at vi kun skal tage os af din spartling. Derved kan du gøre resten selv, men stadig være sikker på, at der er foretaget en professionel bundbehandling.

Vi bruger kun de bedst produkter til spartling

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med spartling, således du vælger de bedste produkter. Vi sælger i den forbindelse gode og professionelle produkter til fuldspartling. Det er, med andre ord, vigtigt for os, at bundbehandlingen bliver udført korrekt.

Sikkerhed, sundhed og renhed er også vigtigt, og derfor har vi naturligvis koblet en støvsuger til vores slibemaskiner. Vi bruger desuden hverken terpentin eller giftig maling – vi bruger kun miljømærket maling, når vi maler.

 

 

Spartling udført af professionel maler

Når du skal have foretaget spartling, er der nogle, der foretrækker at gøre det selv.

Det kan dog resultere i ujævnheder eller huller, hvor der ikke er blevet spartlet tilstrækkeligt.​

Vil du være helt sikker på, at spartlingen sidder lige i skabet, skal du vælge en professionel maler til at udføre det.

​Vi vægter kvaliteten højt, når vi skal foretage spartling af vægge, lofter og gulv uanset om det er gipsplader eller betongulv. Det betyder, at vi kan tilbyde dig et resultat, hvorpå der ikke er en finger at sætte. Vi sørger for rene linjer, så overfladerne er klar til at blive malet eller overfladebehandlet på anden vis.

​Det gode håndværk går altid igen, når vi udfører spartling for vores kunder. Kombinationen af kvalitetsmaterialer og gode teknikker sikrer dig et flot resultat, du vil blive yderst tilfreds med. Det gælder selvfølgelig, uanset hvor der er behov for en spartling. Vi er derfor den helt rette løsning, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten på din spartling.

Ring til os for at få en billig pris på din opgave

Men hvad koster en spartling så? Vores priser på spartling og bundbehandling varierer alt efter opgavens omfang. Du kan kontakte os – vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud, inden vi påbegynder opgaven.

22 års erfaring

Kvalitet i top

Tæt samarbejde

Dine ønsker i fokus

Faglært personale

Tilfredshedsgaranti