Opsætning af filt og væv

Fordelene ved at vælge opsætning af filt

Lader du os stå for opsætning af filt i dit hjem, så sørger vi for, at væggen får en glat overflade med et moderne udseende. Vi har mange års erfaring med opsætning af filt, som sikrer dig en flot finish og et stilrent udtryk.

En god grund til at få opsat filt i dit hjem er, at det kan være med til at forbedre akustikken i rummet, da væggene ikke i lige så høj grad vil kaste lydene tilbage, ligesom filten også kan forbedre isoleringen i rummet.

Endnu en god grund til at vælge opsætning af filt eller væv er, at det forstærker overfladen. Det vil være med til at sikre, at væggen ikke slår revner, og at løst puds bliver holdt fast. Ved at få opsat filt som underlag for malingen får du en flot og ensartet overflade.

Filt er lavet af glas, og det kan bruges på både vægge og i lofter, ligesom det er muligt at opsætte filt på både gipsvægge og betonvægge. Filten kan enten være ugrundet eller forgrundet. Den ugrundede filt skal grundes, efter det er blevet sat op, mens den forgrundede filt allerede er grundmalet. Inden vi går i gang med opsætning af filt, vurderer vi altid, hvilken type af filt der er mest ideel at anvende for det bedste resultat.

Kontakt os for at høre mere om opsætning af filt

Vil du slippe for arbejdet med at sætte filt og væv op, så er du velkommen til at kontakte os hos Vestbirk Malerforretning. Vi garanterer et professionelt resultat, som holder i lang tid.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om opsætning af filt. Er du nysgerrig på priserne på opsætning af filt, så fortæl os gerne mere om din opgave, så vi kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig. Du kan ringe til os på: 20 21 15 49 eller sende en mail til: info@vestbirkmaler.dk.

Maling af loft med sprøjtepistol
Maling af lofter
v

Uforpligtende tilbud

l

Medlem af Danske Malermestre

Professionel opsætning af filt

Går du med et ønske om at få filt på væggene eller malet, så kan du med fordel overlade arbejdet til et professionelt malerfirma. Så er du sikret det bedst mulige resultat. 

Vi har mange års erfaring med opsætning af filt og malerarbejde for både private og erhverv, og vi står klar til også at hjælpe dig. Ønsker du selv at stå for det, så er du også velkommen til at leje materialerne til det af os. Vi kan også hjælpe med andre maleropgaver som bl.a. spartling, maling af loft, maling af træværk og maling af døre og vinduer

30 års erfaring i branchen

Malermester her hos Vestbirk Malerforretning har mere end 30 års erfaring i branchen, og det er din garanti for godt håndværk, når du sætter os til at stå for arbejdet.

Derudover er vi medlem af Danske Malermestre. Mester kommer naturligvis med ud på alle maleropgaver.

Vi lægger altid vægt på at udføre et godt stykke arbejde, der holder sig flot i mange år, og her er forarbejdet en vigtig del af et vellykket resultat.  

 

Kontakt os gerne for at få et tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om, hvad der passer bedst til dine ønsker og behov.

 

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk

Nymalede hvide vægge i hjem
Vægge i hus klar til malerarbejde