Spartling og bundbehandling

Spartling og bundbehandling af vægge og lofter

Her hos Vestbirk Malerforretning tilbyder vi alle former vi spartling og bundbehandling af blandt andet lofter og vægge til både private og erhverv. Vi arbejder primært for kunder i området nær Horsens, Skanderborg, Ry og Odder, men kommer også gerne uden for disse områder.

​Vi både maler og tapetserer, men du kan vælge, at vi kun skal tage os af din spartling. Derved kan du gøre resten selv, men stadig være sikker på, at der er foretaget en professionel bundbehandling.

Spartling med de bedste produkter

Hos Vestbirk Malerforretning står vi også klar med rådgivning i forbindelse med spartling, så du har mulighed for at vælge de bedste produkter. Vi sælger i den forbindelse gode og professionelle produkter til fuldspartling. Vi ved, at de bedste resultater skabes ved brug af ordentlige produkter.

Ud over spartling kan vi også tilbyde hjælp med forskellige maleropgaver såsom maling af lofter, maling ved fraflytning og maling af døre og vinduer.

 

Spartling af væg og gulv med øje for din sundhed

Sikkerhed, sundhed og renhed er også vigtigt, og derfor har vi naturligvis koblet en støvsuger til vores slibemaskiner, så vi ikke støver unødigt under arbejdet.

Vi bruger hverken terpentin eller giftig maling – i stedet gør vi udelukkende brug af miljømærket maling til vores maleropgaver. Uanset om vi skal varetage små og store maleropgaver eller spartling af gipsloft, gulv eller væg, så kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført af erfarne malere, der sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.

Sprøjtespartling

Ved spartlingsopgaver udfører vi typisk arbejdet ved hjælp af sprøjtespartling. Det betyder, at vi benytter os af et såkaldt spartelanlæg, hvor spartelmassen sprøjtes direkte på væggen eller loftet. Efterfølgende glatter vi efter, hvilket sikrer et flot og ensartet resultat. Efter vi har sprøjtespartlet den valgte overflade, er den helt glat og klar til, at der kan sættes tapet, glasvæv eller glasfilt ovenpå. Du slipper for at få en masse maskiner ind i dit hjem, da vi blot stiller spartelanlægget udenfor huset og fører slangen fra maskinen ind i det pågældende rum.

Professionelt malerarbejde
Maling af hvide vægge af professionel maler

Spartling med kvalitsprodukter

Spartling udført af professionel maler

Spartling udført af professionel maler

Når det kommer til spartling af væg, gulv og loft, er der nogen, der foretrækker at gøre det selv. Det kan dog resultere i ujævnheder eller huller, hvor der ikke er blevet spartlet tilstrækkeligt.​ Vil du være helt sikker på, at spartlingen sidder lige i skabet, skal du få en professionel maler til at udføre det.

Hos Vestbirk Malerforretning vægter vi kvaliteten højt, når vi skal foretage spartling af væg, loft og gulv, uanset om der er tale om gipsplader eller et betongulv. Det betyder, at vi kan tilbyde dig et resultat, hvorpå der ikke er en finger at sætte. Vi sørger for rene linjer, så overfladerne er klar til at blive malet eller overfladebehandlet på anden vis.

 

Det gode håndværk

Det gode håndværk går altid igen, når vi udfører spartling af væg, gulv eller loft for vores kunder. Kombinationen af kvalitetsmaterialer og gode teknikker sikrer dig et flot resultat, du vil blive yderst tilfreds med.

Det gælder selvfølgelig, uanset hvor der er behov for en spartling. Vi udgør derfor det helt rette valg, hvis du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten af din spartling.

 

Ring til os for at få en skarp pris på spartling af væg, gulv eller loft

Men hvad koster en spartling så? Vores priser på spartling og bundbehandling varierer alt efter opgavens omfang.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om hvad din pris på spartling vil være – vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud.

Stue med malerspand inden malerarbejde
Påbegyndt malerarbejde på væg

​Ring til os allerede i dag på telefon 20 21 15 49
eller skriv en e-mail til info@vestbirkmaler.dk